U bevindt zich hier: Home > CoolGiftCard

CoolGiftCard

De CoolGiftCard is een cadeaukaart verpakt in een wenskaart. Verjaardag, bedankje of gewoon een aardigheidje? Je geeft de CoolGiftCard cadeau voor iedere gelegenheid. Wij bieden in samenwerking met Hallmark mooie cadeaus die zijn verpakt in de allerleukste wenskaarten. Zo geef je een cadeau altijd een persoonlijke boodschap mee.

Deze kaart is een cadeau waard!

Met de CoolGiftCard kies je zelf je cadeau. Ben je een echte filmliefhebber? Dan bestel je met je CoolGiftCard de leukste films. Luister je graag muziek of lees je liever een tijdschrift? Dit kan natuurlijk ook. Wil je er even tussenuit? Kies dan voor een hotelovernachting of een beautybehandeling. CoolGiftCard biedt een cadeau voor iedereen!

De markt voor cadeaukaarten groeit snel en cadeaukaarten krijgen een steeds prominentere plek in de winkel. De CoolGiftCard is verkrijgbaar bij diverse retailers, zoals DA Drogisterij, The Read Shop en Tabaronde en wordt door de BankGiroLoterij weggegeven aan tienduizenden prijswinnaars.

Voor de hotelier is het niet onbelangrijk zichzelf te kunnen presenteren op de cadeaumarkt. Freetime Company biedt haar partners nu deze unieke mogelijkheid om mee te liften op deze groeimarkt en, zoals gewoonlijk, tegen lage kosten een maximale exposure te bieden. Heeft u interesse om deel te nemen aan CoolGiftCard-acties, dan kan dat per direct. Neem contact op met een van onze accountmedewerkers en we vertellen u er graag meer over.