U bevindt zich hier: Home > Voordeeluitjes

Voordeeluitjes

Uw arrangementenspecialist

Voordelig overnachten in een leuk hotel? Dan bent u bij Voordeeluitjes.nl aan het juiste adres. Met meer dan 1000 hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland in de aanbieding vindt u altijd wel een adresje dat bij u past. Wij hebben elk hotel persoonlijk bezocht en voor iedereen een passend arrangement samengesteld. Als u even een paar dagen tot rust wil komen in de natuur, of juist behoefte heeft aan wat ‘stadse fratsen’, dan bent u bij Voordeeluitjes.nl aan het juiste adres.

Voordeeluitjes.nl is de boekingssite van Freetime Company. Bij Voordeeluitjes.nl kunnen consumenten terecht voor het reserveren van een hotelarrangement. Door zich te specialiseren op het gebied van arrangementen heeft Voordeeluitjes.nl zich een unieke propositie verworven op de hotel boekingsmarkt. Voordeeluitjes.nl is een complete arrangementenwebsite waar consumenten hotels, bungalows, wellnessarangementen selecteren en direct boeken. Het gehele jaar door. Of heel specifiek, naar aanleiding van een actie.

Door de sterke combinatie van online en offline promotie bereiken wij veel consumenten. Zij maken wekelijks kennis met onze gedrukte acties via diverse magazines, rtv-gidsen en dagbladen. Verder komen consumenten ons regelmatig tegen door middel van de vele online promoties zoals nieuwsbrieven, iMagazines, zoekmachinemarketing en onze eigen website Voordeeluitjes.nl.

Door een goede samenwerking tussen onze account medewerkers en de hotelier en onze kennis van de markt zijn wij in staat om direct in te springen op de behoeften en wensen van zowel de hotelier als de consument. Vele consumenten boeken daarom hun hotelarrangement bij Voordeeluitjes.nl en een groot aantal deelnemende Hospitality-aanbieders, zoals de hotelketens Amrâth, Hampshire, Fletcher, Best Western, Golden Tulip en bekende themaparken en wellnesslocaties mogen dagelijks vele consumenten verwelkomen.

In het Servicecenter van Freetime Company is het team van Voordeeluitjes.nl gevestigd. Hier kunnen consumenten van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 22.00 uur en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur arrangementen reserveren. De drijfveer van de medewerkers van het Servicecenter is dezelfde als die van de hotels: zoveel mogelijk arrangementen boeken voor de aangesloten hotels en natuurlijk tevreden en goed geïnformeerde gasten.