U bevindt zich hier:

Voordeeluitjes.nl

Kampioen in arrangementen

Voordelig overnachten in een leuk hotel of op een mooi vakantiepark? Dan bent u bij Voordeeluitjes.nl aan het juiste adres. Met meer dan 1000 hotels in de Benelux en Duitsland in de aanbieding, vindt u altijd wel een adresje dat bij u past. Daarnaast bieden wij hotelarrangementen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Kroatië, etc. Het vakantieaanbod van VU.nl is uitgebreid met vakantieparkarrangementen in heel Europa. Het einde is nog lang niet in zicht, want ons team zet zich continu in om nog meer hotels, bed and breakfasts, bungalowparken, campings en vakantieparken aan te sluiten. Als u even een paar dagen tot rust wilt komen in de natuur, een kleurtje wilt pakken aan zee, of juist behoefte heeft aan wat stadsvertier, dan zit u bij Voordeeluitjes.nl goed.

Gevarieerd aanbod van arrangementen

Voordeeluitjes.nl is de boekingssite van Freetime Company. Bij Voordeeluitjes.nl kunnen consumenten terecht voor het reserveren van een vakantiepark- of hotelarrangement. Door zich te specialiseren op het gebied van arrangementen heeft Voordeeluitjes.nl een unieke positie verworven op de hotel-boekingsmarkt. De markt voor het boeken van vakantieparken wordt inmiddels ook veroverd, met tal van leuke aanbiedingen door heel Europa, van zowel de individuele parken als de vakantieparkketens, zoals onder andere Vodatent, Country Camp en Center Parcs. Voordeeluitjes.nl is een complete arrangementenwebsite, waar consumenten vakantiepark- en hotelarrangementen alsmede thema-arrangementen selecteren en direct boeken. Het gehele jaar door. Of heel specifiek, naar aanleiding van een actie.

Groot consumentenbereik

Door de sterke combinatie van online en offline promotie bereiken wij veel consumenten. Zij maken wekelijks kennis met onze gedrukte acties via diverse magazines, rtv-gidsen en dagbladen. Onlangs zijn daar de radio- en televisiespots bijgekomen, voor een nog groter consumentenbereik. Ten slotte komen consumenten ons regelmatig online tegen, onder andere door middel van nieuwsbrieven, i-Magazines, zoekmachinemarketing en onze eigen website Voordeeluitjes.nl.

Uitstekende samenwerkingsverbanden

Door een goede samenwerking tussen onze accountmedewerkers en de hotelier of de vakantieparkeigenaar/-beheerder en onze kennis van de markt, zijn wij in staat om direct in te springen op de behoeften en wensen van zowel de hotelier of vakantieparkbeheerder als de consument. Vele consumenten boeken daarom hun vakantie bij Voordeeluitjes.nl en een groot aantal deelnemende Hospitality-aanbieders, zoals de hotelketens Amrâth, Hampshire, Fletcher, Best Western en Golden Tulip, maar ook grote vakantieparkketens, kleine vakantieparken, bekende themaparken en wellnesslocaties mogen daardoor dagelijks vele gasten verwelkomen.

De beste service

Bij het servicecenter van Freetime Company kunnen consumenten zeven dagen per week terecht voor het reserveren van arrangementen of het stellen van vragen naar aanleiding van een boeking. De drijfveren van de medewerkers van het Servicecenter zijn dezelfde als die van de hotels: zoveel mogelijk arrangementen boeken voor de aangesloten hotels en natuurlijk tevreden en goed geïnformeerde gasten.