page-banner-image page-banner-image-mobile

Wie zijn wij?

Hospitality van H tot Z

In korte tijd is ons label Voordeeluitjes.nl uitgegroeid tot dė arrangementenkampioen van Nederland. Dat is ook niet zo gek; onze 110 gedreven medewerkers streven iedere dag weer vanuit Deventer, Amstelveen, Duitsland en India, naar het beste resultaat. Bovenaan de agenda staat steevast het ontzorgen van zowel onze klanten als onze partners. Onze gespecialiseerde teams staan dan ook altijd voor u klaar. De klantenservice helpt graag bij het vinden van uw perfecte uitje en onze accountmanagers zijn er om u als partner te adviseren en ondersteunen bij al uw keuzes en stappen. Van uw strategie, marketing en financiële bedrijfsvoering tot en met uw reserveringen en betalingen.

Voordeeluitjes.nl is de boekingssite van Freetime Company. Bij Voordeeluitjes.nl kunnen consumenten terecht voor het reserveren van een vakantiepark- of hotelarrangement. Door ons te specialiseren op het gebied van arrangementen hebben we met Voordeeluitjes.nl een unieke positie verworven op de boekingsmarkt. Het team van Voordeeluitjes.nl wordt gevormd door een relatief jonge en enthousiaste club mensen, die altijd op zoek is naar de leukste uitjes voor elke doelgroep en elk budget!

Op dit moment vindt u op de site meer dan 7500 scherpe aanbiedingen! Of u nu jong, oud, stedentripper, zonaanbidder, natuurgenieter, wandelaar, fietsfanaat, saunaliefhebber of culinaire fijnproever bent, en of u nu alleen of met de hele familie op pad wilt; ons aanbod is zó divers dat iedereen bij ons het perfecte uitje vindt. Wij zorgen ervoor dat u veel voor weinig krijgt: niet alleen overnachtingen, maar ook allerlei fijne extra’s zoals een extra diner, korting op activiteiten, een late check-out of gratis consumpties. Om al deze speciale arrangementen aan te kunnen bieden, is een goede samenwerking met hospitality-ondernemers én diverse mediapartners geboden. Waaronder dagbladen, weekbladen, radio- en televisiegidsen en de televisiezenders NPO 1, 2 en 3. Heeft u onze televisiespots al voorbij zien komen?

Al dit harde werk wordt gelukkig hoog gewaardeerd. Zo beoordelen onze gasten Voordeeluitjes.nl gemiddeld met een 8.5 en zijn we in 2016, 2017 en 2019 onderscheiden met een Zoover Award voor beste hotelaanbieder! Bovendien zijn we in 2020, 2021 en 2022 zijn we uitgeroepen tot populairste Website van het Jaar.